Followers

Tuesday, February 7, 2017

Nurraysa Chinese New Year Sale! :)

Assalamualaikum. Selamat pagi. Lambat sikit Kak Mot update ye. Nurraysa tengah ada sale CNY sampai 7 Februari ni. Diskaun dah tentu la meletops. Jom tengok apa yang sale tu. 😉


















So pada korang yang nak jimat berganda wassap Kak Mot tau. 0195448669. 

Tiada bahan kimia berbahaya. Selamat dan suci.
😊😊😊

#kakmotnurraysa
#nurraysapenang
#dropshipwanted
#nurraysachinesenewyearsale

Saturday, December 31, 2016

Promosi YES! Nurraysa Kembali

Uols... Promosi Year End Sale (YES) Nurraysa kembali lagi. Meh cuci mata tengok apa yang promo tu. Berkenan wassap je kak mot 0195448669 :)













Tuesday, December 6, 2016

Nurraysa Pearl Magic Lipstick 😘






Mostly ramai perempuan mesti ada lipstick walau sebatang kan. Kak mot jangan kata sebatang, macam-macam kaler pun ada sebelum ni. Hehehe...

Kenapa perempuan suka pakai lipstick? Sebab nampak berseri la kan bila nampak bibir bak delima merekah tu. Kalau pucat je kusam aje nampak muka tu.

Nurraysa Pearl Magic Lipstick ni best berangin je bila pakai tau. Sekarang pi mana-mana ada je dalam handbag kak mot. Lipstick Nurraysa bebas plumbum yang boleh menyebabkan bibir jadi hitam.

Lipstick ni jugak ikut orang yang pakai. Kalau badan tengah panas tu mau merah ang ang gitu. Hahaha! Lipstick Nurraysa ni ada 1 kaler je. Sebab ikut darah n suhu kan. Lagi best lipstick ni jugak melembapkan bibir yang kering. Boleh dibawa solat sebab tak ada bahan meragukan ye.

Harga asal RM30 sebatang.
Promosi RM24 sebatang.
Beli 3 batang RM70. Laaagi jimat.
Harga exclude postage ye.
Postage RM8.

Wassap kak mot
0195448669
😊😊😊

Tuesday, November 22, 2016

Nurraysa Japanese Sweet Cherry Perfume







Nurraysa Beauty dah keluarkan perfume tau.
Bau sangat sweet.
Kak mot dah ada sebotol.
Sembur sekali je.
Tahan sampai petang.

Harga memang terbaik.
SM RM39.90  SS RM41.90
Harga asal SM RM99.90  SS RM101.90

Wassap kak mot
0195448669

Ready stok tak banyak tau.
Lambat kena preorder.
😉😉😉

Monday, May 16, 2016

Sales Aidilfitri Nurraysa Beauty 16 Mei - 10 Julai 2016

Hari tu sale Hari Wanita kan.

Haaaa... Sekarang Sale Aidilfitri pulak uolsssss... Nak cantik jelita di hari raya? Moh kita guna produk Nurraysa ni.

Wassap Kak Mot :)
0195448669










 

Thursday, March 31, 2016

Promosi Produk Nurraysa Beauty Sempena Hari Wanita Sehingga 5 Mei 2016

Sekarang Nurraysa tengah ada promosi sempena hari wanita tau. Penjimatan berganda.











Roger-roger kak mot di sini. Hehehe...
Produk ni kak mot pakai.. Terjatuh chenta.. Terus jual...
Kot ada sesiapa nak tambah income meh jadi dropshipper kak mot...
Tak rugi ok sebab produk ni memang bagus n laris di pasaran...

Wassap je 0195448669